Welkom op het Forum

Welkom op het ICT Portal Forum, een ontmoetingsplaats van en voor (aankomend) professionals en projectleiders op het gebied van informatietechnologie.

Leden delen hier hun ervaringen, wisselen kennis uit en krijgen antwoord op (soms complexe) vraagstukken waar ze in hun werkpraktijk mee te maken hebben. Daardoor is het Forum niet alleen een levendig kennis- en discussieplatform, maar is het tevens een waardevolle vraagbaak waar vele professionals dankbaar gebruik van maken. Naast theoretische kennis, is informatie uit de praktijk immers cruciaal voor het verwezenlijken van bedrijfsdoelstellingen.

ICT Portal houdt een wakend oog op de kwaliteit van de geboden inhoud, om het forum als aanvulling op de uitgaven in de Digitale Bibliotheek volledig tot zijn recht te laten komen. Samen verschaffen de Bibliotheek en het Forum de best denkbare rugdekking als het gaat om kennis en kunde op het gebied van informatietechnologie: actueel, betrouwbaar, objectief en compleet. Want permanent blijven leren is niet zozeer een luxe, als wel in toenemende mate een noodzaak om als bedrijf en individu competitief te blijven.